huisregels

Je leest de huisregels hieronder. Heb je na het lezen nog vragen, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de contactpagina.

huisregels zeumer winterfestival

Heb je een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en tijdens Zeumer Winterfestival gelden. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

- Zorg dat je een geldig ticket hebt. Heb je deze bij YourTicketProvider gekocht, dan is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd op eigen risico en het kan daardoor zijn dat je het festivalterrien niet op komt. 

- Ben je 18 jaar? Dan mag je het festivalterrien betreden. Identificeer jezelf met een geldig legitimatiebewijs (geen kopie).

- Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de entree wordt er gecontroleerd of niemand iets heeft meegenomen wat niet naar binnen mag... Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en in je zakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te doorzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.

- Heb je van te voren wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.

- Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Minutie, dan moeten we dit bij de politie afgeven.

- Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het evenement geldt een Zero-Torelance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo'n geval bij worden betrokken.

- Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de avond door te komen!

- Wees lief voor het personeel! Ze doen hun uiterste best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

- Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

- Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kan je organisatie van Generations, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

- Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calimiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.

Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

Het winterfestival van de Gelderse Vallei

Privacy policy