algemeen

UPDATE 25 JANUARI 2022:

Winters menu? Check! Sneeuwhelling? In de steigers! Feest? Nee… Vol teleurstelling hebben wij de persconferentie van zojuist gekeken, het is de zoveelste klap in het gezicht van de evenementenbranche. Festivals zijn helaas nog steeds verboden. Tot onze grote spijt moeten we vertellen dat Zeumer Winterfestival niet door kan gaan dit jaar.

Het spijt ons enorm, maar deze maatregelen liggen volledig buiten onze macht. We vragen dan ook om jullie begrip. Maar wat in het vat zit, bevriest niet. ❄We hopen dat jullie je kaartjes bewaren, want volgend jaar zijn we terug op 11 februari 2023 en halen we dit dubbel en dwars in!! Binnen 7 dagen (uiterlijk 1 februari) krijgen alle kaartkopers bericht van ons over wat te doen met je gekochte kaartje.

nieuw winterfestival

De organisatie van Gelderpop komt met een nieuw winterfestival vol knotsgekke après-ski, de leukste 90's en nog veel meer winterpret!

adres

Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Zeumerseweg, Voorthuizen
Navigatieadres: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen

datum en openingstijden

Zaterdag 12 februari van 14:00 tot 00:00 (bar sluit ook om 00:00)

minimum leeftijd

Zeumer Winterfestival is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18. Er kan om geldige legitimatie worden gevraagd bij de entree.

tickets

Vragen over tickets kun je stellen aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl of +31 30 2040258.

Knotsgek winterfestival op recreatiegebied Zeumeren, in Voorthuizen!