algemeen

ZEUMER WINTERFESTIVAL 2024 GEANNULEERD

Liebe Freunden,

Met pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat Zeumer Winterfestival 2024 niet door zal gaan.

De kaartverkoop is vanaf de lancering dermate tegengevallen dat wij uit ervaring weten dat het benodigde bezoekersaantal niet kan worden behaald. Gezien de enorm gestegen productiekosten in de festivalbranche zijn er in deze tijden meer verkochte tickets nodig om uit de kosten te komen.

Wij staan voor kwalitatieve producties en een sfeervolle aankleding, waaraan we als organisatie geen afbreuk willen doen. Dit heeft ons doen besluiten om het winterfestival te cancelen en ons volledig te richten op het drukbezochte zomerfestival Gelderpop.

Restitutie:
Alle bezoekers die nu een kaartje hebben gekocht bieden we volledige restitutie aan. Het aankoopbedrag van de tickets + administratiekosten zullen binnen 1-2 weken worden teruggestort op jouw rekening. Hiervoor hoef je niets te doen.

Wij willen alle kaartkopers bedanken voor het vertrouwen in ons. Voor nu richten wij ons volledig op het neerzetten van een onvergetelijke Gelderpop editie op 6 juli 2024. we zien jullie daar weer!

Liebe Gruße,

Team The Zoo Events & Festifairs

een knotsgek winterfestival

Na een geweldige eerste editie is Zeumer Winterfestival terug op zaterdag 10 februari 2024! Maak je klaar voor de leukste artiesten, winterse activiteiten & veel meer.

adres

Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Zeumerseweg, Voorthuizen
Navigatieadres: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen

datum en openingstijden

Zaterdag 10 februari 2024 van 15:00 – 00:00
Je kunt tot 22:00 naar binnen en de bar sluit om 00:00.

minimum leeftijd

Zeumer Winterfestival is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding van een volwassene is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18. Er kan om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd bij de entree.

tickets

De kaartverkoop start vrijdag 6 oktober om 12:00 uur via www.zeumerwinterfetsival.nl/tickets

Heb jij gekozen voor een voucher? Die heb je destijds per e-mail ontvangen van YourTicketProvider. Je kunt je voucher verzilveren tijdens de laatste stap van het bestelproces.

Tickets kwijt, niets ontvangen of andere vragen over je tickets? Vraag opnieuw je tickets op via www.ticketopvragen.nl of stuur een mailtje naar info@yourticketprovider.nl met daarin het REFnummer van jouw bestelling.

Het winterfestival van de Gelderse Vallei

Privacy policy