bereikbaarheid

adres

Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Zeumerseweg, Voorthuizen
Navigatieadres: Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen

auto

Recreatiegebied Zeumeren is goed bereikbaar vanwege de ligging aan de A1. Vanaf afslag 16 Voorthuizen is het nog enkele minuten rijden. Volg vanaf hier de borden “Parkeren Zeumer Winterfestival.” Er is voldoende parkeergelegenheid op het recreatiegebied. Een parkeerticket koop je via onze ticketpagina of bij de ingang van het parkeerterrein.

openbaar vervoer

Doordat het festivalterrein dicht bij Station Barneveld Noord is gelegen is het zeer makkelijk om per OV af te reizen naar Zeumer Winterfestival. Check 9292.nl voor actuele vertrektijden. Vanaf het station kun je met onze pendelbus naar het festivalterrein reizen. Een ticket voor de pendelbus kun je aanschaffen in de ticketshop.

kiss & ride

Wordt je met de auto of een busje afgezet? Dit kan bij de kiss & ride! Volg zodra je in de buurt van het terrein komt de borden 'kiss&ride' en je komt hier terecht.

pendelbussen

Vanaf Station Barneveld Noord rijden gedurende de hele dag vanaf 14:00 speciaal ingezette pendelbussen van en naar het festivalterrein. Deze pendeldienst duurt slechts 5 minuten. Een pendelbusticket koop je via onze ticketpagina.

Het winterfestival van de Gelderse Vallei

Privacy policy