ik heb een vraag over mijn tickets, aan wie kan ik deze stellen?

YourTicketProvider is ons officiële verkooppunt. Bestel je tickets via de ticketpagina op deze website.

We raden je af om tickets via derden te kopen! We kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival.

Je kunt je voucher inzetten tot en met Zeumer Winterfestival 2024. In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je deze voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bijleggen.

Ben je jouw vouchercode kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl.

Ben je je ticket kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je zelf opnieuw je bestelling opvragen.

Heb je een andere vraag over je tickets? Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 uur (ook in het weekend) bereiken via WhatsApp: +31639846704

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters 'REF'), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houd er rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, kan dat natuurlijk ook.

Ben je jouw tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen via dit formulier!

Wij werken met verschillende ticketfases. Dat wil zeggen: hoe eerder je jouw ticket koopt, hoe meer korting je krijgt. Wees er dus snel bij, de tickets worden duurder!

Let op: wegens alle enthousiaste reacties verwachten wij dat de tickets uit de eerste fase ontzettend hard zullen gaan!

Ben je 18 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom! Zorg dat je ten alle tijden een geldig legitimatiebewijs (geen kopie!) bij je hebt want hier kan naar gevraagd worden.

Helaas is dit wegens verchillende veiligheidsredenen niet mogelijk. Wij zorgen voor genoeg eten, drinken, muziek en sfeer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via info@festifairs.nl

De minimale leeftijd om Zeumer Winterfestival te betreden is 18 jaar. Het is niet mogelijk om als minderjarige onder begeleiding het festival te betreden.

Ja er zijn kluisjes aanwezig! Deze kun je voor een hele avond huren en er al jouw spullen in opbergen.

Wel: Nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, lachgas, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe, verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Helaas... Je kan geen eigen eten en drinken meenemen, maar op het festivalterrein is er genoeg lekkers te koop!

Heb je een voedselallergie? Neem dan even contact op met info@festifairs.nl en stuur een doktersverklaring mee in de bijlage.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.


Heb een allergie? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein.

Op het festivalterrein kun je eten en drinken halen door middel van festivalmuntjes. Deze koop je bij de muntenkassa's waar met pin én cash kunt betalen.

Munten zijn niet inwisselbaar!

Ja dat kan zeker! Er is ook een invalidetoilet aanwezig.

Jazeker, we richten vlakbij het festivalterrein een speciale parkeerplaats voor je in. Kom je met de auto? Bestel dan online jouw parkeerticket of betaal deze in cash bij de parkeerwachter.

Contact

Ben je je ticket kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je zelf opnieuw je bestelling opvragen.

Heb je een andere vraag over je tickets? Neem contact op met YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 uur (ook in het weekend) bereiken via WhatsApp: +31639846704

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters 'REF'), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Het winterfestival van de Gelderse Vallei

Privacy policy