Buren

 

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt Zeumer Winterfestival plaats op het evenemententerrein van het Recreatiegebied Zeumeren. Het festival begint om 14:00 en eindigt om 00:00. Tijdens Zeumer Winterfestival zijn er 2 podia (in tenten) waar Nederlandstalige-, 90's- en après-ski muziek ten gehore wordt gebracht. Naast muziek is er ook veel aandacht voor ludiek winters vermaak.

Geluid

Als organisatie doen we er alles aan om u als omwonende van overlast te ontzien. Dit doen we door de juiste afstellingen en maatregelen te nemen waardoor eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. Ook wordt er tijdens het gehele festival het maximaal toegestane dB-niveau door middel van metingen continue gecontroleerd en gewaarborgd.

Verkeer

Het verkeer zal worden begeleid door erkend verkeersbureau: Bureau Verkeersregelaars Nederland. Onze bezoekers zullen via de ingang aan de Stroetweg aanrijden en uitsluitend parkeren op de ingerichte parkeerterreinen van het recreatiegebied. Uiteraard blijven alle omliggende bedrijven en woningen bereikbaar!

Vrijkaarten

Vul hieronder uw code in om 4 gratis burentickets te bestellen. Houd er rekening mee dat het festival alleen toegankelijk is wanneer u 18 jaar of ouder bent. 

De tickets zijn tot woensdag 8 februari 16:00 uur te bestellen.

Knotsgek winterfestival op recreatiegebied Zeumeren, in Voorthuizen!